הסיפור

GELATERIA - GELATO & DOLCI IN TEL AVIV

 

הגלטריה שלנו היא הגשמת חלום ישן כי אנחנו אוהבים גלידה וגלידה בשבילנו מהווה שילוב של כל מה שמעורר את כל החושים. יופי, אסתטיקה, צבע, טקסטורה, טעם וריח. גלידה מחזירה אותנו תמיד למקום של הילדות ולתחושה של להיות ילד. הגלידה מוציאה אצל כל אחד מאתנו את הצד של הילד שבו. המקום בו לכל אחד כיף להיות. בסופו של דבר כולנו נשארים ילדים!! לילד אין כיף גדול יותר מלהחזיק וליהנות מגביע גלידה עשיר, טעים ומתוק. כדי לעורר שימחה אצל ילד צריך לעשות מה שעושים עם אהבה אמיתית ותשוקה וככה אנחנו עושים את הגלידה שלנו. הגלטריה שלנו היא בדיוק מה שעושים באיטליה כדי להוציא את הגלידה הכי טובה שיש. הציוד, הידע, התהליך והטעמים בדיוק כמו באיטליה. המטבח שלנו פתוח וחשוף ומזמין כל אחד להיות שותף בדבר המקסים הזה. ב"קסם" של עשיית הגלידה. גלידה אמיתית כמו שרק באיטליה יודעים לעשות!


אנחנו לוקחים את זה בשיא הרצינות ודאגנו ללמוד טוב טוב מה עושה את ההבדל ומה עושה את הגלטריות הטובות באיטליה מה שהן.

יש לנו את ציוד הייצור הכי טוב שאפשר למצוא בעולם. מכונות ייצור הגלידה "הקטבריגה" שהן הפררי של מכונות הגלידה ומייצרות את הגלידה בצורה שונה לחלוטין מהמכונות התעשייתיות ובשיטה שהייתה נהוגה באיטליה של פעם המשלבת אומנות איטלקית אמיתית "ARTISANAL" ומעורבות מיוחדת של שף הגלידה שלנו.


למכונת "הקטבריגה" כף המעבדת את הגלידה בצורה עדינה ומיוחדת תוך כדי הקפאתה. השיטה המיוחדת הזו משלבת הכנסת אויר בצורה טבעית בלבד ובצורה כזאת נוצר לגלידה מרקם רך וקרמי אחיד ומיוחד.ייצור כל גלידה לוקח הרבה יותר זמן במכונה זאת והגלידה יוצאת מהמכונה ע"י שף הגלידה בעזרת משוט ענק בצורה ידנית רק לאחר שהשף החליט כי זה הזמן המתאים להוציא אותה ללא הוראת מחשב או חיישנים אוטומטיים. המעורבות האישית בייצור היא מה שנותנת לגלידה "נשמה".

 

שף הגלידה שלנו והמורה שלנו הוא גיאקומו שיאבון שהוא אחד מה- "GELATO MAKERS" הטובים בעולם שהגלידה שלו "הסורבטריה" בבולוניה נחשבת לאחת הטובות בעולם. אנחנו מייצרים את הגלידה בצמוד אל הלקוח ולא מביאים אותה משום מפעל שהוא או לא שומרים אותה בפריזר ואז מעבירים ללקוח. הגלידה מיוצרת כל הזמן, כל יום ולאורך כל היום וכשהיא מגיעה לגביע היא טרייה וטעימה באופן מיוחד. חומרים טבעיים וטריים בלבד!! לא כמו ברוב הגלידריות, השימוש אצלנו הוא לא באבקות טעם ובמוצרים מיוחדים לעשיית גלידה אלא אך ורק במוצרים טריים וטבעיים. אנחנו אוספים ומביאים את המוצרים הכי טובים שיש לייצור של הגלידה בטעמים האידיאליים: פיסטוק מסיציליה, שקדי נוצלה מאיטליה, שוקולד בלגי אמיתי והמגדלים שלנו עובדים בצמוד אלינו ומביאים לנו את הפירות הכי מיוחדים שיש כדי להוציא את הגלידה הכי טובה שאפשר. אנחנו עושים תמיד מאמץ לתפוס את הטעם של כל מרכיב בשיא הבשלות שלו ובכמות קטנה רק בשבילכם.


אנחנו לא מייצרים גלידה לילה לפני או ביום ה שיהיה לוויקנד אלא מקפידים פעם אחר פעם שהגלידה תהיה הכי טרייה ואיכותית שאפשר. ככה יצרו גלידות האימהות באיטליה למשפחה לארוחת הערב. זה מה שעושה את כל ההבדל. מתוך הטעמים שאנחנו עושים עבורכם יש טעמי GELATO יש טעמי SORBE יש טעמי GRANITTA ויש טעמים ללא סוכר. הטעמים משתנים מידי מספר ימים ותמיד בהתאם לעונה ולמה שהגיע טרי מהשוק של היום ובעיקר בהתאם למצב הרוח שלנו.

 

הכי חשוב, הכי חשוב...

מה שאנחנו הכי אוהבים זה  לראות את החיוך שלכם אחרי שטעמתם את הביס הראשון של הגלידה שלנו. אין תענוג גדול יותר מלגרום לכם לאושר ולשמחה הזאת ורק בשביל זה אנחנו פה.

 

 

BON APETITO